top of page

ÜZLETI KÉPZÉSEK

Typewriter Keys

DIGITÁLIS VERSENYKÉPESSÉG KÉPZÉSEK

Az internetes kommunikáció és a digitális média, a minket körülvevő hálózatok, a felgyorsult információáramlás, a mindennapokba beépülő digitális eszközök minden korábbi technológiánál jobban átjárják 21. századi világunkat. A 4. ipari forradalom gyors és gyökeres változást hoz a technológia, a gazdaság és a társadalom életében. A technológiai fejlődés hatására átalakulnak a munkavállalóktól elvárt képességek. 
Ennek következtében a jövő munkaerő piaca az új digitális technológiák készségszintű használóira épít, ehhez a megfelelő digitális kompetenciákkal kell rendelkeznünk. A megfelelő digitális kompetenciák birtoklása és az információs társadalomban történő biztos tájékozódás jelentheti az egyén, a munkavállaló számára azt a versenyképességet, melyet a piac megkövetel. 

_DSC0045.JPG

KINEK AJÁNLJUK A DIGITÁLIS KOMPETENCIÁKAT FEJLESZTŐ KÉPZÉSEINKET

Olyan vezetőknek és alkalmazottaknak, akik meg akarnak felelni a jelen és a jövő digitális kihívásainak. Akik biztos ismereteket szeretnének szerezni a digitális világról.

Azoknak, akik egy olyan gondolkozásmódot szeretnének elsajátítani, amely a gyors technológiai és technikai változás ellenére is használható .

Azoknak, akik nap mint nap szembesülnek a digitális világ kihívásaival, és olyan jó gyakorlatokra kíváncsiak, melyek munkájukat és mindennapi életüket könnyebbé és hatékonyabbá tehetik.
Azoknak, akik friss tudással és egyéni szemlélettel rendelkező egyetemi, vállalati és  kutató szakemberektől szeretnének tanulni.

Azoknak, akik saját szakmai hálójukat szeretnék bővíteni.

Empty Chairs in Lecture Room
Rereferencia listát kérek

Köszönöm az érdeklődést!

bottom of page